Писмо на работещи в данъчната администрация разкри срамната тайна на шефката

...
Писмо на работещи в данъчната администрация разкри срамната тайна на шефката
Коментари Харесай

Ето за такава заплата работи виновникът за теча на данни от НАП

 Писмо на работещи в данъчната администрация разкри срамната загадка на шефката на НАП Галя Димитрова. 

Жената, поради ръководството на която изтекоха не просто персоналните, а данъчните, осигурителните и банковите секрети на над 4 милиона българи – всички работещи в страната, а тя даже не си прекъсна ваканцията затова, има годишен приход от 124 000 лв. годишно, което прави 10 333 лева на месец от нашите джобове, написа " 19 мин ".

Галя Димитрова е персонално виновна за злополуката с пробиването на уеб страницата, пишат данъчните, още като заместник-изпълнителен шеф, тъй като е била отраслова на дирекция Контрол. И е траяла с безотговорното отношение към този момент като шеф.

Съвършено незаконно, дирекцията стопира използването на член 32 от Данъчно-осигурителен процесуален кодекс, което тя няма право да прави, нито различен, с изключение на Народното събрание, което става с писмо от 07.08.2019 година " до второ разпореждане “.

Оказва се, че нахалост са отишли 2,3 млн. лева от Европейски Съюз за вътрешните системи на Национална агенция за приходите, които не са стиковани, а огромна част от информацията не е налична за голямата част от действително работещите специалисти – припомняме, че ръководителите в системата към този момент са рекордните над 30%, както оповестиха синдикатите в НАП.

В това число е достъпът до връзката с Агенция Митници и Имотния указател, което пък демонстрира за какво са неефективни про форма проверките например по апартаментните гейтове – напомняме, че финансовият министър Горанов например има заявен пред Имотния указател апартамент, който не заявява пред КПКОНПИ и никой не фиксира това нарушаване на закона.

" Непрекъснато има срив в работата на стратегиите – стопират да работят и не може да се направи съответната информация или деяние.Голямо знамение е в един ден да работят всички вътрешни стратегии на Национална агенция за приходите, нужни за осъществяване на дадена проверка. Няма и списък за елементарно търсене на ЕГН, което допълнително бави обрича изследванията на претрупаните данъчни , сигнализират работещите в НАП.

Ще се постараем, посредством български евродепутати, които са ни сътрудници, въпросът с потрошените на вятъра европари да доближи и до новоизбрания основен прокурор на Европейски Съюз Лаура Кьовеши, с изключение на, че още през днешния ден го изпращаме и на основния представител на Европейската комисия, с цел да го рапортува и да го съобщи на ръководителя, както постоянно съзнателно прави.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР